WORKSHOPUL GRUPULUI ȚINTĂ AGREEN A FOST ȚINUT ÎN TURCIA

Universitatea Tekirdağ Namık Kemal (TNKU), în calitate de partener al proiectului CBC-ENI AGREEN (BSB-1135), a organizat online atelierul de discuții al focus-grupului  local pe 31 martie 2021.

Ca livrabil al activității A.T1.3, Atelierul Focus Grupului AGREEN a fost dedicat „Brandingului Comun”, cu o participare la scară largă a fermierilor locali, a întreprinderilor, a cercetătorilor și a reprezentanților instituțiilor publice regionale responsabile cu politicile agricole.

AGREEN Branding Workshop a fost lansat ca un al doilea eveniment național pentru proiectul „Alianța transfrontalieră pentru agricultură inteligentă în domeniul climei în bazinul Mării Negre – BSB1135¨ în Tekirdağ, Turcia.

AGREEN Focus Group Branding Workshop a fost deschis de discursul de bun venit al prof. Dr. Tolga ERDEM, coordonator de proiect la TNKU. Dr. Duygu DOĞAN a  prezentat obiective, misiuni și rezultatele așteptate ale proiectului AGREEN, făcând referire la două concepte cheie – agricultura inteligentă din punct de vedere climatic și comunitatea de practică. Prof. Dr. M. Ömer AZABAĞAOĞLU, AGREEN Expert în Brand Blueprint, a informat despre nevoia comună de branding pentru culturile și produsele climatice inteligente din regiunea BSB. De asemenea, a moderat discuțiile în focus grup despre cum să se construiască un model comun al mărcii.

În cadrul sesiunii de focus grup, participanții și membrii AGREEN COP au discutat despre aspecte, inclusiv acreditarea internațională pentru mărci, puterea competitivă a pieței pentru produsele alimentare și produsele agricole climatice, profilul potențial al consumatorului, așteptările producătorilor și fermierilor locali și identitatea comună a mărcii.

Proiectul AGREEN: „Alianța transfrontalieră pentru agricultură inteligentă în domeniul climei în bazinul Mării Negre” este implementat de 6 parteneri din 6 țări (Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, România și Turcia) în BSB în cadrul Operațional Programul Bazinul Mării Negre 2014-2020, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Instrumentul European de Vecinătate (ENI) și de țările participante: Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Turcia și Ucraina.

Loading